joi, aprilie 15, 2021

Păcăleală cu iz penal de 1 aprilie

De citit!

Păcăleală cu iz penal de 1 aprilie

O fi fost 1 aprilie, ziua păcălelilor, dar oamenii legii nu s-au lăsat duși de nas de un bărbat din Petriș care a vrut să susțină examenul  pentru obținerea permisului de conducere în locul unui prieten al său.

Ceea ce s-a vrut deci o păcăleală, s-a transformat, în modul cel mai serios, în caz penal.  Bărbatul  de 32 de ani, din Petriș , s-a prezentat la Prefectură, pentru a susține examenul pentru dobândirea permisului de conducere categoria B.

Bărbatul s-ar fi folosit de o altă identitate. S-a legitimat cu actul de identitate al unui bărbat de 44 de ani din Moruț, vrând probabil să-l scutească de stresul examenului.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Secretarul de stat Andrei Baciu va conduce Ministerul Sănătății

Premierul şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu. Prim-ministrul a preluat, miercuri, interimatul la Ministerul Sănătății, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu. Inițial, Florin Cîțu i-a propus funcția vicepremierului Dan Barna, care a refuzat-o.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: