joi, aprilie 15, 2021

Jandarmii bistrițeni, implicați în protecția mediului

De citit!

Jandarmii bistrițeni, implicați în protecția mediului

Cu ocazia  aniversarii a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române cei care reprezintă această armă au desfășurat o serie de acțiuni dedicate protecției mediului.

Într-un comunicat de presă se arată: ,, Până acum un an, la începutul primăverii, ne aflam în mijlocul cetățenilor pentru a sărbători împreună. Realitatea are acum o altă dimensiune, una a distanțării fizice, a precauției dar și a grijii față de cei apropiați. Ca urmare, în acest an ne-am îndreptat atenția înspre protejarea mediului înconjurător. ”

        Miercuri 01 aprilie 2021 jandarmii au ales  să planteze molizi în zona Aluneasa, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, alături de profesorii și elevii clasei a X a – profil Protecția Mediului, din cadrul Liceului cu Program Sportiv Bistrița. La activitate au fost prezenți 30 de jandarmi care au plantat peste 1.500 de puieți de molid. 

          Campania a fost inițiată la nivel național cu prilejul sărbătoririi, în data de 3 aprilie, a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Activitatea s-a desfășurat în parteneriat și cu sprijinul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, care a oferit cu titlu gratuit molizii plantați în această zi. Acțiunea a avut ca scop încurajarea plantării arborilor și asigurarea protecției și conservării fondului silvic și a mediului înconjurător. În comunicatul de presă emis de Jandarmeria bistrițeană se mai arată:  ,,Credem în puterea exemplului și că împreună

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: