joi, septembrie 30, 2021

Jandarmii bistrițeni, implicați în protecția mediului

De citit!

Jandarmii bistrițeni, implicați în protecția mediului

Cu ocazia  aniversarii a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române cei care reprezintă această armă au desfășurat o serie de acțiuni dedicate protecției mediului.

Într-un comunicat de presă se arată: ,, Până acum un an, la începutul primăverii, ne aflam în mijlocul cetățenilor pentru a sărbători împreună. Realitatea are acum o altă dimensiune, una a distanțării fizice, a precauției dar și a grijii față de cei apropiați. Ca urmare, în acest an ne-am îndreptat atenția înspre protejarea mediului înconjurător. ”

        Miercuri 01 aprilie 2021 jandarmii au ales  să planteze molizi în zona Aluneasa, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, alături de profesorii și elevii clasei a X a – profil Protecția Mediului, din cadrul Liceului cu Program Sportiv Bistrița. La activitate au fost prezenți 30 de jandarmi care au plantat peste 1.500 de puieți de molid. 

          Campania a fost inițiată la nivel național cu prilejul sărbătoririi, în data de 3 aprilie, a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Activitatea s-a desfășurat în parteneriat și cu sprijinul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, care a oferit cu titlu gratuit molizii plantați în această zi. Acțiunea a avut ca scop încurajarea plantării arborilor și asigurarea protecției și conservării fondului silvic și a mediului înconjurător. În comunicatul de presă emis de Jandarmeria bistrițeană se mai arată:  ,,Credem în puterea exemplului și că împreună

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:59

Se propune majorarea salariului minim

Salariul minim pe economie ar urma să crească de la 1 ianuarie. Guvernul propune o majorare, de aproape 11%, adică un plus de aproximativ 140 de lei în mână. Insuficient, am putea spune, având în vedere scumpirile din ultima perioadă.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: