vineri, octombrie 1, 2021

Ofertă de muncă în Spania

De citit!

Ofertă de muncă în Spania

Bistrițenii care vor să muncească în străinătate au această șansă. Sunt disponibile 900 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania.

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă  locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Pentru femei sunt disponibile 600 de locuri și 150 pentru cupluri. Vârsta trebuie să fie cuprinsă între 18 și 50 ani. De asemenea, se mai cere  experiență în agricultură, iar persoanele trebuie să fie capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

În plus, nu se solicită limbă străină. Salariu brut , care se face pe card, este de 44,99 euro/zi,  din care se scad asigurările de sănătate și TVA. În consecință salariul net este de   41,29 euro/zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi pentru persoanele noi, iar  persoanelor care au mai lucrat la firmă un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie.  Se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Angajarea se face în baza unui contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile.

Persoanele din județul Bistriţa – Năsăud interesate de aceasta ofertă pot să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează în baza următoarelor documente:

-copie act identitate

– CV

-consimțământ tip (formular tipizat)

-declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului (formular tipizat)

-NIE (numarul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:18

Concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au avut parte astăzi, de un moment muzical special, chiar în curtea unității.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: