sâmbătă, octombrie 2, 2021

Contre între Dolha și Niculae pe tema deșeurilor

De citit!

Contre între Dolha și Niculae pe tema deșeurilor

Contre dure între șeful ADI Deșeuri, Cristian Niculae, și prefectul Stelian Dolha.

Cei doi și-au reproșat unul altuia neimplicarea în rezolvarea acestei probleme.

,,Cu trei poze făcute pe malul apei, încălțați în cizme de cauciuc, pentru a le pune pe facebook și a arăta că ne pasă nu vom rezolva niciodată problema abandonurilor de deșeuri și nu vom rezolva acest flagel care este un flagel național și, putem spune, și la nivel mondial. (…) Aveți în coordonare, domnule prefect, instituții cu competență pe domeniul colectării deșeurilor. Sunteți prefectul județului de aproape doi ani și e greu să cred că doar acum conștientizăm cu toții acest fenomen. Începând din acest an și ADI Deșeuri vine cu un corp de control și vă asigur că facem toate demersurile ca acest corp de control să fie legal constituit.(..) Ați informat greșit presa că ADI nu face informare. Supercom-ul nu face informare! De când am venit am penalizat Supercom-ul, pentru că, prin contractul de delegare, trebuiau să facă campanie de 800.000 de lei pe an și au făcut doar de 140.000 de lei” a spus Cristian Niculae în cadrul Colegiului Prefectural.

Stelian Dolha a replicat și s-a referit la ineficiența angajaților ADI Bistrița-Năsăud:

,,Domnule director, eu nu vreau să intru în polemică cu dumneavoastră. Dar…11 ani de 10 ani…inexistenți, cu salarii încasați din bani publici. Mai aducem încă șase, mai cumpărăm patru mașini și spunem că de acum o să fim eficienți. Să de Dumnezeu! Problema e că până acum, dacă trag linie după zece ani, rezultate ADI Deșeuri …zero. (…) Sunt de acord cu partea de conjugare. Da, ar trebui să facem un efort comun. Dar nu sunteți străin de tot ce s-a întâmplat până acum. În momentul în care ați dat un examen pe postul respectiv ați luat , cu tot tecut, tot ce înseamnă ADI Deșeuri.”

Pe de altă parte, prefectul Stelian Dolha a mai cerut autorităților cu atribuții în domeniu intransigență și să aplice amenzi  mai mari.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:50

Proiecte sunt dar bani nu

Lipsa banilor și implicit stagnarea proiectelor finanțate prin programe guvernamentale a devenit o problemă și pentru comuna Dumitrița.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: