joi, aprilie 15, 2021

Bani de la Guvern pentru zonele calamitate din Bistrița-Năsăud

De citit!

Bani de la Guvern pentru zonele calamitate din Bistrița-Năsăud

Sprijinul financiar vizează unitățile administrativ- teritoriale din județul Bistrița-Năsăud afectate de fenomenele hidrometeorologice deosebite produse la începutul anului 2021.

De acest sprijin vor beneficia punctual 22 de unități administrativ- teritoriale pentru lucrări de refacere a infrastructurii locale, afectate de calamități. Alocarea s-a făcut ca urmare a solicitării făcute de către Instituția Prefectului care a înaintat un raport al pagubelor produse de alunecările de teren și inundații. Raportul a fost întocmit după întâlniri în teren a comisiei mixte înființată prin ordin de prefect în luna februarie.

Finanțarea din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului va ajunge în: Leșu (1605 mii lei), Târlișua(814 mii lei), Feldru(680 mii lei), Rebrișoara(635 mii lei), Spermezeu (505 mii lei), dar și în alte comune din județ.

„Este un sprijin bine-venit pentru localitățile afectate de alunecări de teren și inundații. Acum se vor putea efectua lucrările necesare, pentru că am constatat în urma vizitelor în teren că refacerea infrastructurii este un obiectiv care trebuie rezolvat urgent. Mulțumesc Guvernului pentru promptitudinea cu care a alocat fondurile de refacere ”, transmite prefectul Stelian Dolha.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Secretarul de stat Andrei Baciu va conduce Ministerul Sănătății

Premierul şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu. Prim-ministrul a preluat, miercuri, interimatul la Ministerul Sănătății, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu. Inițial, Florin Cîțu i-a propus funcția vicepremierului Dan Barna, care a refuzat-o.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: