joi, aprilie 15, 2021

Personal puțin la Garda de Mediu

De citit!

Personal puțin la Garda de Mediu

Grațian, Morariu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, a declarat că activitatea instituției pe care o conduce este îngreunată de numărul redus al angajaților.

,,Deși am cerut (n.r.-suplimentarea personalului), au vrut să ne reducă. În perspectiva lor încărcăm schema, suntem prea mulți. Tot ce discutăm se reduce la lipsa fondurilor. E foarte greu să ne deplasăm din capătul județului când am o sesizare de genul: Am văzut o mașină care a aruncat deșeuri, Colegii sunt la un control și deplasează în măsura posibilităților la celălalt capăt de județ. Când îl găsim îl amendăm, dar asta e cam ce putem face noi. Trebuie un pic mai multă implicare și din partea primarilor. Trebuie și ei să aplice legislația la nivelul la care o au, prin hotărâri din consiliu local, iar atunci, mă gândesc, lucrurile vor începe să se așeze”, a punctat Grațian Morariu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Un număr de 195 de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au murit în ultimele 24 de ore

Un număr de 195 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, joi, de Grupul de Comunicare Strategică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: