joi, noiembrie 11, 2021

Personal puțin la Garda de Mediu

De citit!

Personal puțin la Garda de Mediu

Grațian, Morariu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, a declarat că activitatea instituției pe care o conduce este îngreunată de numărul redus al angajaților.

,,Deși am cerut (n.r.-suplimentarea personalului), au vrut să ne reducă. În perspectiva lor încărcăm schema, suntem prea mulți. Tot ce discutăm se reduce la lipsa fondurilor. E foarte greu să ne deplasăm din capătul județului când am o sesizare de genul: Am văzut o mașină care a aruncat deșeuri, Colegii sunt la un control și deplasează în măsura posibilităților la celălalt capăt de județ. Când îl găsim îl amendăm, dar asta e cam ce putem face noi. Trebuie un pic mai multă implicare și din partea primarilor. Trebuie și ei să aplice legislația la nivelul la care o au, prin hotărâri din consiliu local, iar atunci, mă gândesc, lucrurile vor începe să se așeze”, a punctat Grațian Morariu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: