marți, septembrie 28, 2021

Modificări la facebook

De citit!

Modificări la facebook

Începând de astăzi, facebook a făcut niște modificări. posesorii de pagini și utilizatorii obișnuiți au acum la îndemână unelte prin care pot controla și limita comentariile la postările publice. Mai multe despre această optiune aici.

Moderarea comentariilor la postări

Astfel se pot opri comentariile de la terțe persoane necunoscute, reducându-se și fenomenul de ,,hate”

,,Prin ajustarea audienței care poate să adauge comentarii, poți să controlezi mai bine cum dorești să înceapă conversațiile din jurul postărilor tale publice și să limitezi interacțiunile nedorite. Dacă ești o persoană publică, creator de conținut sau brand, poți și tu să alegi să limitezi audiența care poate să comenteze la postările tale publice, pentru a te simți în siguranță și pentru a purta conversații mai relevante cu membrii comunității.

Mai multe setări privind controlul paginilor și a profilului au făst fpcute în ultimul timp de către Facebook care încearcă să-și păstreze relevanța în rândul utilizatorilor dar și să elimine diferite tipuri de înșelătorii si furturi de identitate.

Articolul precedentJurnal de pandemie
Articolul următorRaluca Turcan cere să fie amendată
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: