marți, septembrie 28, 2021

Dolha vrea accelerarea vaccinării

De citit!

Dolha vrea accelerarea vaccinării

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, și-ar dori să ajungem în situația Israelului, ceea ce presupune o accelerare a procesului de vaccinare. Afirmația a fot făcută în cadrul întrunirii Colegiului Prefectural.

Dolha susține că în Bistrița-Năsăud situația este una relativ bună. În opinia prefectului accelerarea procesului de vaccinare este o soluție viabilă de a depăși această situație pandemică.

,,Astăzi avem vaccinată ceva mai bine de 10% din populația județului Bistrița-Năsăud. Vă spun că, în comporație cu începutul vaccinării, lucrurile merg bine, chiar dacă mai sunt și cârcotași. Am început timid, cu trei-patru fluxuri. Acum avem 13 fluxuri, plus celelalte două de la armată și Ministerul Afacerilor Interne. (…) Lumea își dorește să se vaccineze și o spun încă odată clar și răspicat: E singura soluție să scăpăm din această pandemie, vaccinarea. Mi-aș dori și eu să ajungem ca Israelul. Cred că asta e soluția: 50% din populația țării să fie vaccinată. Atunci, într-adevăr, vorbim de o imunizare a noastră. Atunci putem vorbi despre siguranța noastră. Cred că o să se întâmple în toamnă” a punctat Stelian Dolha.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: