joi, aprilie 15, 2021

Dolha vrea accelerarea vaccinării

De citit!

Dolha vrea accelerarea vaccinării

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, și-ar dori să ajungem în situația Israelului, ceea ce presupune o accelerare a procesului de vaccinare. Afirmația a fot făcută în cadrul întrunirii Colegiului Prefectural.

Dolha susține că în Bistrița-Năsăud situația este una relativ bună. În opinia prefectului accelerarea procesului de vaccinare este o soluție viabilă de a depăși această situație pandemică.

,,Astăzi avem vaccinată ceva mai bine de 10% din populația județului Bistrița-Năsăud. Vă spun că, în comporație cu începutul vaccinării, lucrurile merg bine, chiar dacă mai sunt și cârcotași. Am început timid, cu trei-patru fluxuri. Acum avem 13 fluxuri, plus celelalte două de la armată și Ministerul Afacerilor Interne. (…) Lumea își dorește să se vaccineze și o spun încă odată clar și răspicat: E singura soluție să scăpăm din această pandemie, vaccinarea. Mi-aș dori și eu să ajungem ca Israelul. Cred că asta e soluția: 50% din populația țării să fie vaccinată. Atunci, într-adevăr, vorbim de o imunizare a noastră. Atunci putem vorbi despre siguranța noastră. Cred că o să se întâmple în toamnă” a punctat Stelian Dolha.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: