sâmbătă, august 21, 2021

S-au urcat la volan fără permis

De citit!

S-au urcat la volan fără permis

La data de 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, au oprit în trafic un bărbat de 44 de ani, din Telcișor care conducea un autoturism, prin orașul Năsăud.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că acesta  nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași data, după ora 22:00, polițiștii au oprit în trafic pe raza municipiului, un autoturism condus de același bărbat de 44 de ani din Telcișor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

De asemenea, întrucât nu a putut justifica motivul deplasării după ora 22:00, acesta a fost sancționat conform legii 55/2020.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița, au întocmit un nou dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, au oprit în trafic un tânăr de 18 ani, din Beclean care conducea un autoturism, pe Drumul Județean 172, între localitățile Beclean și Figa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultul  fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Beclean, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: