vineri, iulie 30, 2021

Pregătiți pentru a purta uniforma bleu-jandarm

De citit!

Pregătiți pentru a purta uniforma bleu-jandarm

11 tineri din Bistrița au fost declarați admiși la școlile de jandarmi  în urma susținerii examenului de admitere în acest sfârșit de săptămână.

               Iniţial, un număr de 69 de tineri şi-au depus cererile pentru susţinerea examenului pentru admiterea la şcolile militare de învăţământ.

               Dintre aceştia, doar 41 au susținut  proba scrisă, iar în urma rezultatelor obţinute un număr de 11 tineri din judeţul nostru au fost declarați „admis”.

                Candidații au susținut mai întâi probele eliminatorii (testul psihologic şi probele de aptitudini fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice la limba română și o limbă străină, la alegere. Urmează vizita medicală, care va fi efectuată de către candidați la București, iar cei care vor fi declarați „Apt” vor începe pregătirea specifică Jandarmeriei la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.              În acest an, ca urmare a contextului epidemiologic actual, proba scrisă a avut loc sâmbătă, 27 martie, la Colegiul Național Liviu Rebreanu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: