joi, noiembrie 11, 2021

Bilanțul protestelor din Capitală: 188 de protestatari ridicați de poliție, amenzi de sute de mii de lei

De citit!

Bilanțul protestelor din Capitală: 188 de protestatari ridicați de poliție, amenzi de sute de mii de lei

12 jandarmi au fost răniți, trei dintre ei ajungând la spital, iar 188 de persoane care au participat la proteste au fost identificate și audiate. Poliția a aplicat un număr de 222 de amenzi, dintre care 8 pentru organizatorii protestelor. 

Asupra unuia dintre protestatarii de luni seara, din București, a fost găsit un cuțit. Anunțul a fost făcut de șeful Poliției Capitale, comisarul șef Bogdan Berechet.

La rândul său, șeful Poliției Capitalei a făcut bilanțul protestului violent din Capitală. El a precizat că se fac cercetări pentru mai multe infracțiuni, de la ultraj, infracțiuni la regimul armelor, distrugere, violențe, furt calificat.

În București, protestatarii au plecat de la Piața Universității spre Piața Victoriei. S-a scandat împotriva Guvernului și a lui Raed Arafat. S-au aruncat petarde și fumigene.

Situația a devenit explozivă după miezul nopții, la Piața Unirii. Acolo au ajuns mai sute de protestatari din Piața Victoriei. Ei s-au răfuit cu jandarmii și au aruncat cu pietre spre forțele de ordine. Au fost devastate mai multe magazine. Zeci de persoane au fost reținute și duse la secție.

Mai multe aflați pe site-ul evz.ro

Foto: G4Media.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:04:59

Și la câmpie se asfaltează

Joi 11 noiembrie 2021, s-a semnat contractul pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din partea de câmpie din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: