joi, aprilie 15, 2021

Peste 200 de persoane au protestat în fața Prefecturii

De citit!

Peste 200 de persoane au protestat în fața Prefecturii

Bistrițenii prezenți la acest protest s-au arătat nemulțumiți de măsurile luate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii Sars-Cov 2: purtarea măștii, restricții de circulație sau orarul de funcționare al magazinelor.

Protestul a fost unul pașnic, deși la un moment dat cei prezenți au vrut să iasă din perimetrul stabilit. Jandarmii le-au explicat că autorizația e valabilă doar pentru un protest în fața Prefecturii, iar spiritele s-au calmat. S-a cântat imnul României, s-a dansat, dar s-a și scandat împotriva Guvernului. Jandarmii au aplicat 10 sancțiuni: o amendă și 9 avertismente scrise. Protestatarii se vor reîntâlni marți și miercuri, între orele 18-19.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: