luni, august 2, 2021

Peste 200 de persoane au protestat în fața Prefecturii

De citit!

Peste 200 de persoane au protestat în fața Prefecturii

Bistrițenii prezenți la acest protest s-au arătat nemulțumiți de măsurile luate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii Sars-Cov 2: purtarea măștii, restricții de circulație sau orarul de funcționare al magazinelor.

Protestul a fost unul pașnic, deși la un moment dat cei prezenți au vrut să iasă din perimetrul stabilit. Jandarmii le-au explicat că autorizația e valabilă doar pentru un protest în fața Prefecturii, iar spiritele s-au calmat. S-a cântat imnul României, s-a dansat, dar s-a și scandat împotriva Guvernului. Jandarmii au aplicat 10 sancțiuni: o amendă și 9 avertismente scrise. Protestatarii se vor reîntâlni marți și miercuri, între orele 18-19.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: