vineri, iulie 30, 2021

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern

De citit!

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern. Mulţi se gândeau la el. Este vorba despre un tânăr cu afecțiuni psihice. Acesta i-a ameninţat inclusiv pe angajaţii Teatrului Evreiesc, pe care Maia Morgenstern îl conduce în calitate de directoare.

Pentru prinderea acestuia, Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română. Individul este acuzat de amenințare pe criterii de etnie și religioase.

Pentru a fi sigur că va avea efectul scontat, individul a trimis mesajul pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc de Stat, fiind semnat „Din partea AUR”. Sâmbătă seara, conducerea formaţiunii a reacţionat şi a respins orice legătură cu acest incident reprobabil.

Liderul AUR, George Simion, a transmis că se dezice de atacul la adresa actriței, apreciind că expeditorul nu poate fi membru al partidului al cărui copreşedinte este.

Sursa: Evenimentul Zilei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: