joi, aprilie 15, 2021

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern

De citit!

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern

L-au prins pe cel care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern. Mulţi se gândeau la el. Este vorba despre un tânăr cu afecțiuni psihice. Acesta i-a ameninţat inclusiv pe angajaţii Teatrului Evreiesc, pe care Maia Morgenstern îl conduce în calitate de directoare.

Pentru prinderea acestuia, Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română. Individul este acuzat de amenințare pe criterii de etnie și religioase.

Pentru a fi sigur că va avea efectul scontat, individul a trimis mesajul pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc de Stat, fiind semnat „Din partea AUR”. Sâmbătă seara, conducerea formaţiunii a reacţionat şi a respins orice legătură cu acest incident reprobabil.

Liderul AUR, George Simion, a transmis că se dezice de atacul la adresa actriței, apreciind că expeditorul nu poate fi membru al partidului al cărui copreşedinte este.

Sursa: Evenimentul Zilei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: